Direct Contact Bij Calamiteiten of dringende zaken. Bel mij terug verzoeken graag het contact formulier invullen.

 06-25290689

Woning leegruimen 

Wanneer uw partner kennis of vriend overlijdt moet er plots van alles geregeld worden. Het is begrijpelijk dat uw gedachten op dat moment niet staan naar praktische zaken die geregeld moeten worden. In verzorgingshuizen en verpleeghuizen komt het zelfs voor dat een appartement binnen één week moet worden leeggeruimd. De nabestaanden moeten dit tijdens het rouwproces regelen, Hoe moeilijk het ook is, het moet gebeuren. Er is namelijk geen wettelijke termijn voor gesteld, een verzorging - en/of verpleeghuis mag deze termijn zelf bepalen.

Wij hebben als bedrijf ervaring met deze gebeurtenissen en werken stapsgewijs en overzichtelijk.  Daarnaast halen we de woning in één dag helemaal leeg en zorgen dat de woning klaar is voor de oplevering aan de nieuwe bewoner. 

Natuurlijk is het ook mogelijk dat u de inboedel eerst met betrokkenen doorneemt waarna wij de woning compleet leegruimen, Nabestaanden hebben te maken met één aanspreekpunt die u in het gehele traject begeleidt en op een gepaste manier communiceert.

Wij werken persoonlijk en discreet.

Wij ruimen tevens woningen leeg voor makelaars en particulieren.