Direct Contact Bij Calamiteiten of dringende zaken. Bel mij terug verzoeken graag het contact formulier invullen.

 06-25290689

Calamiteiten reiniging

Wateroverlast, Inbraak, Graffiti, of andere onvoorziene vervuilingen gebeuren altijd wanneer het niet uitkomt. Toch moet het direct worden schoongemaakt om verdere schade te voorkomen of omdat de ruimte simpelweg direct weer in gebruik moet worden genomen.

Snel handelen is bij calamiteitenreiniging noodzakelijk. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar en staat er direct een deskundig schoonmaakteam voor je klaar in geval van nood.

Direct schoonmaakhulp nodig

In geval van calamiteiten, heb je direct schoonmaakhulp nodig. Wij werken met een noodnummer. Onder calamiteiten verstaan wij een inbraak, brand of wateroverlast, bijvoorbeeld door een lekkage. Maar ook in geval van een ziekte uitbraak staan wij voor je klaar. Kortom, alle verontreinigingen die je niet hebt zien aankomen, maar die wel direct moeten worden schoongemaakt.

Een calamiteit melden? Bel direct: 06-25290689.

Schoonmaken na calamiteiten

Calamiteiten veroorzaken materiële schade, maar soms ook emotionele schade. Onze medewerkers zijn zich daarvan bewust. Wij zullen niet zomaar beginnen aan de werkzaamheden, maar eerst met de klant afstemmen voordat wij gaan schoonmaken na een calamiteit. Tijdens de reinigingswerkzaamheden hanteren zij de veiligheidsvoorschriften.